Kuka on Creebo-heebo?

Olen...

...Elina MäkinenCreebon paras (ja ainoa) työntekijä. Perustin yritykseni syksyllä 2014, koska janosin päästä tekemään sitä mitä rakastan: selkeää viestintää yrityksille ja yksilöille.

Olen kova sparraamaan ja kehittämään sisältöjä. Suorapuheisuuttani ei kannata säikähtää - jos jossain on kehitettävää, kerron sinulle. Jos joku on hyvin, kerron senkin. Ennen kaikkea perustelen päätökseni, jotta pääset kehittymään itsenäisesti.

Hymyilevä copywriter palveluksessanne!

...näkemyksellinen

Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri, kansainvälisen ja digitaalisen markkinoinnin moniosaaja. Työskentelin 7 vuotta erilaisissa markkinoinnin, viestinnän ja järjestelmäkehityksen tehtävissä kansainvälisessä yrityksessä. 2017 siirryin kokoaikaisesti Creebon palvelukseen auttamaan yrityksiä markkinointiviestinnän kehityksessä. Nuuhkin aktiivisesti viestinnän ja markkinoinnin tuulia, muun muassa inboundia, pysyäkseni kehityksen kärjessä. 

...sisältöguru

Kirjoitusintoni alkoi vuonna 1994 salaisella päiväkirjalla ja jatkui salaisena harrastuksena melko pitkään. Nyttemmin julkaisen omaa blogia ja erinäisiä sisältöjä lehtiin ja nettisivuille niin omissa nimissä kuin asiakkaillenikin. 

Oli julkaisukanava mikä tahansa, uskon selkeään ja tavoitteelliseen viestintään. Karsin sisällöistäsi pois korulauseet ja epäselvyydet. En pelkää kysellä tyhmiä ja vääntää kanssasi rautalankaa - teen kaikkeni, jotta asiakkaasi ymmärtää, mitä yrität sanoa.

Kuva huippusalaisesta päiväkirjastani vuodelta 1994

Lupaan

Lupaan, että työskentely kanssani on hauskaa - en pönötä, vaan olen rento ja avoin. Lupaan työskentelyn olevan myös opettavaista - en panttaa, vaan jaan tietoa sitä tarvitseville.

Vaikka olen iloinen ja huoleton, suhtaudun töihini vakavasti. Teen hommat alusta loppuun sillä ajatuksella, että kehtaisin esitellä lopputulosta omalle mummollenikin. Kutsutaan sitä vaikka ammattiylpeydeksi ja viisaampien kunnioitukseksi.

Lue lisää palveluistani!

Siirry palvelusivulle