Palvelut

Tuotan ja suunnittelen monenmoisia sisältöjä: blogeja, artikkeleita, nettisivutekstejä, lehtijuttuja, automatisoitua myyntiviestintää… Jos et löydä palveluista mieleistäsi, ota epäröimättä yhteyttä – teen tarjouksen vaatimustesi mukaan!

OSTAJAPERSOONAMÄÄRITYS

kuva_yksilön_koskettamisestaPuhutko massoille, vaikka tavoittelet yksilöitä? Ostajapersoonat auttavat sinua siirtymään kaikille suunnatusta viestinnästä henkilökohtaiseen viestintään. Ne auttavat sinua puhumaan kohderyhmäsi edustajille heitä koskettavalla tavalla.

Ostajapersoonat ovat oikeaan elämään perustuvia, kuvitteellisia kuvauksia yrityksesi ihanneasiakkaista. Persoonat kuvaavat yrityksesi erilaisia asiakastyyppejä heidän tavoitteidensa, haasteidensa ja onnistumisensa kautta. Ostajapersoonia voit hyödyntää verkkosivuviestintäsi, sähköpostiviestintäsi ja muun myynti- ja markkinointiviestintäsi kohdentamisessa, jotta oikea viesti tavoittaa oikean henkilön.

 • Luon organisaatiollesi 2-3 ostajapersoonaa kyselyiden, haastatteluiden ja verkkosivuanalytiikan avulla.
 • Haastattelen sekä organisaatiosi myyjiä että asiakkaita, jotta saan kattavan kuvan persoonista.
 • Persoonien määrittelyn jälkeen kartoitan, miten hyvin yrityksesi nykyisten myynti- ja markkinointimateriaalien sisällöt sopivat persoonien tarpeisiin ja annan ehdotukset niiden kehittämiseksi.

Ostajapersoonamäärityksen ja kartoituksen hinta riippuu yrityksesi myyntitiimin koosta, haastateltavien määrästä ja omasta panoksestasi määritystyöhön. Kysy tarjousta tarpeisiisi sopivasta ostajapersoonamäärityksestä!


CRM-KÄYTTÖÖNOTTO

muistilaput_tietokoneen_näytölläAsiakkuudenhallintajärjestelmän käyttöönotto on muutakin kuin tiedonsyöttöä järjestelmään. Onnistunut käyttöönotto tarkoittaa siirtymistä uusiin toimintatapoihin ja rutiineihin, mikä voi kiireisen arjen keskellä tuntua haastavalta toteuttaa.

Autan sinua ottamaan organisaatiossasi käyttöön HubSpot CRM:n:

 • Luon asiakastilin ja määritän käyttäjäoikeudet.
 • Mukautan asetukset ja tietokentät (henkilötiedot, yritystiedot, tarjousvaiheet) puolestasi myyntiprosessiisi sopiviksi.
 • Tuon olemassaolevat kontaktit, yritystiedot ja tarjouskannan CRM:ään.
 • Koulutan sinut käyttämään järjestelmää niin, että saat sen osaksi päivittäisiä rutiinejasi.

CRM-käyttöönottopalvelun hinta on 400 €. Halutessasi opastan sinut ottamaan käyttöön myös HubSpotin myynti- ja markkinointilisäosia. Kysy tarjousta kokonaispaketista chatin tai yhteydenottolomakkeen kautta!


SISÄLLÖNTUOTANTO

sisällöntuotanto-kuvaOnko sinulla painavaa sanot­tavaa, mutta kynä ei pysy kädessä? Tarvit­setko apua olen­naisten asioiden tiivis­tämisessä sopivaan mittaan? Kirjoitan sisältöjä nettiin ja paperille haastattelun tai muun lähdemateriaalin perusteella. Tuotan sinulle tekstin, joka sisältää vain olennaiset asiat selkokielellä kerrottuna. Otan erityisesti huomioon julkaisun kohderyhmän ja sen tarpeet.

Hinnoitteluesimerkkejä (sisältäen haastattelut tai muun materiaalin keruun):

 • markkinoinnillinen artikkeliteksti: 400-500 e
 • tiedote: 250 e
 • automatisoidut myyntiviestit asiakkuudenhallintatyökaluun (3-5 kpl): 300-500 e

Teen tarjouksen toimeksiantokohtaisesti, joten kerrothan minulle tarpeistasi, kun otat yhteyttä! Nettijulkaisuille teen halutessasi myös hakusanaoptimoinnin.


SISÄLTÖSPARRAUS

Sisältösparrauspalvelu-kuva-laptop-vihko-kynäEtsitkö sparraajaa, joka opastaa sinua tuottamaan parempaa tekstiä tai kohderyhmää puhuttelevampaa sisältöä? Olet oikeassa paikassa – minua tarkempaa palautteenantajaa ja pilkunviilaajaa on vaikea löytää! Opastan tekemään tekstistäsi selkeän kokonaisuuden rikkomatta persoonallista kirjoitustyyliäsi.

Oikoluen tuottamasi tekstin, tutkin suurennuslasilla piilomerkitykset, hassut mielleyhtymät ja kirjoitusvirheet. Pohdin, onko tekstisi sopiva kohderyhmällesi, ja mitä parannuksia siihen voisi tehdä. Ennen kaikkea saat kuulla myös, mikä tekstissäsi on hyvää ja miksi.

Annan sinulle palautteen tekstistäsi kirjallisena ja käyn palautteen kanssasi läpi. Laitan sinun aivosi töihin, jotta jonain päivänä et enää tarvitse apuani tekstiesi hiontaan.

Hinta palvelulleni:

 • 100 e/h tai sopimuksen mukaan

Teen tarjouksen töistä aina toimeksiantokohtaisesti – kerrothan siis minulle tarpeistasi ja tekstisi laajuudesta tarjouspyyntöä laittaessasi.


HENKILÖKOHTAINEN BLOGIKOULUTUS

Henkilökohtainen blogikoulutus

Lähde kanssani lounaalle tai kahville keskustelemaan, miten blogi voisi auttaa sinua liiketoimintasi markkinoinnissa. Käydään läpi sinun kokemiasi haasteita blogin aloittamisessa tai ylläpitämisessä ja ratkotaan haasteet yhdessä.

Katson koulutuksen jälkeen myös ensimmäisen blogisi kanssasi läpi ja sparraan sinua tuottamaan parempaa sisältöä. Tehdään yhdessä töitä vähintään 2 h – niin kauan, kunnes eka blogisi on julkaisuvalmis ja sinua ei enää arveluta jakaa näkemystäsi muille!

Henkilökohtaisen blogikoulutuksen hinta on 250 e. Kysy tarjousta isommalle ryhmälle järjestettävästä koulutuksesta yhteydenotto-sivulla!


Palvelut saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.