Palvelut

Tuotan monenmoisia sisältöjä: blogeja, artikkeleita, nettisivutekstejä, lehtijuttuja, videotekstityksiä… Jos et löydä palveluista mieleistäsi, ota epäröimättä yhteyttä – teen tarjouksen vaatimustesi mukaan!

SISÄLLÖNTUOTANTO

sisällöntuotanto-kuvaOnko sinulla painavaa sanot­tavaa, mutta kynä ei pysy kädessä? Tarvit­setko apua olen­naisten asioiden tiivis­tämisessä sopivaan mittaan? Kirjoitan sisältöjä nettiin ja paperille haastattelun tai muun lähdemateriaalin perusteella. Tuotan sinulle tekstin, joka sisältää vain olennaiset asiat selkokielellä kerrottuna. Otan erityisesti huomioon julkaisun kohderyhmän ja sen tarpeet.

Hinnoitteluesimerkkejä (sisältäen haastattelut tai muun materiaalin keruun):

  • markkinoinnillinen artikkeliteksti: 300-500 e
  • tiedote: 200 e

Teen tarjouksen toimeksiantokohtaisesti, joten kerrothan minulle tarpeistasi, kun otat yhteyttä! Nettijulkaisuille teen halutessasi myös hakusanaoptimoinnin.


SISÄLTÖSPARRAUS

Creebo oikoluku ja valmennus -palvelu

Etsitkö sparraajaa, joka opastaa sinua tuottamaan parempaa tekstiä? Kaipaatko teksteillesi pelkkää oikolukijaa? Minua tarkempaa palautteenantajaa ja pilkunviilaajaa on vaikea löytää. Kysy siis ihmeessä apua – oikoluen mielelläni tuottamasi tekstin, tutkin suurennuslasilla piilomerkitykset, hassut mielleyhtymät ja kirjoitusvirheet. Annan sinulle palautteen tekstistäsi kirjallisena ja käyn palautteen kanssasi läpi.

Teen tarjouksen töistä aina toimeksiantokohtaisesti – alla näet kuitenkin suuntaa-antavia hintoja palveluistani.

Hinnoitteluesimerkkejä:

  • nettisivutekstit: sopimuksen mukaan
  • artikkelit ja muut pidemmät tekstit: 100 e/sivu
  • oikoluku: 25 snt/sana

Oikoluen myös diplomitöitä ja muita julkaisuja – hinnasta sovin kanssasi erikseen.


HENKILÖKOHTAINEN BLOGIKOULUTUS

Henkilökohtainen blogikoulutus

Lähde kanssani lounaalle tai kahville keskustelemaan, miten blogi voisi auttaa sinua liiketoimintasi markkinoinnissa. Käydään läpi sinun kokemiasi haasteita blogin aloittamisessa tai ylläpitämisessä ja ratkotaan haasteet yhdessä.

Katson koulutuksen jälkeen myös ensimmäisen blogisi kanssasi läpi ja sparraan sinua tuottamaan parempaa sisältöä. Tehdään yhdessä töitä vähintään 2 h – niin kauan, kunnes eka blogisi on julkaisuvalmis ja sinua ei enää arveluta jakaa näkemystäsi muille!

Henkilökohtaisen blogikoulutuksen hinta on 150 e. Kysy tarjousta isommalle ryhmälle järjestettävästä koulutuksesta yhteydenotto-sivulla!


Palvelut saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.